Meiltä maailmalle yksilöllisesti!

SOITA 019 2782800

LAITA VIESTI KARIS@MATKAHAUKKA.COM

Osta lahjakortti: SHOPLOCALLY.FI

MAIJA POPPANEN 3.10.

3.10.2020

Maija Poppanen seikkailee Helsingissä syyskuusta 2020! Lähde mukaan bussimatkalle Maija Poppasen matkaan 3.10.2020 klo 14. Lähdemme bussilla Länsi -Uudeltamaalta ja meillä on hyvät paikat permannolla Svenska Teaternilla. Esityskieli on ruotsi, mutta kaikkien tuntema Maija Poppanen ihastuttaa esityskielestä riippumatta. Hinta 119,-/79,-/henkilö.

 

Maija Poppanen kuva
Maija Poppanen

Maija Poppanen lentää taas kattojen yllä Lontoossa, mutta sisällä Svenska Teaternin kauniissa salongissa saamme kokea maagista teatteria värikylläisessä ja mielikuvitustäytteisessä maailmassa. Svenska Teatern esittää ylpeänä ennen näkemättömän musikaalin kauniiden asujen ja -yksityiskohtaisten lavasteiden kera. Maija Poppanen, yksi Svenska Teaternin isoimmista musikaalipanostuksista, on maaginen kertomus täynnä unohtumattomia kappalaita ja häikäiseviä tanssinumeroita. Kertomus on lumonnut yleisöä ympäri maailman. 

Tämä musikaali maailman tunnetuimmasta "supernannysta" sai ensi-iltansa Lontoossa 2004 ja sitä esitettiin sen jälkeen Broadwaylla New Yorkissa. Musikaali perustuu P.L. Traversin kirjoihin ja Walt Disney -filmiklassikkoon Maija Poppanen. Perhemusikaali ilahdutti Broadway-yleisöä yli 2500 esityksellä ja on ollut sekä Olivier - että Tony Awards ehdokkaana, mm. parhaana musikaalina.

Maija Poppasen ohjaa Markku Nenonen, joka on saanut luottamuksen luoda kokonaan oman versionsa alkuperäistuotannosta.

Lähdemme aamupäivällä Länsi -Uudeltamaalta (reitti ja aikataulu tarkentuu myöhemmin). Noin klo 13.15 saavumme Svenska Teaterniin. Esitys on klo 14. Esityksen pituutta ei ole vielä vahvistettu, mutta laskemme siihen n. 3 tuntia. Esityksen jälkeen palaamme takaisin samaa reittiä pitkin. 

Istumapaikkamme ovat riveillä 5-8 permannolla.

 

VARAA PAIKKASI JO NYT!

Hinta: 119,-/aikuinen ja 79,-/lapsi alle 15 vuotta.

VARAA MATKASI TÄSTÄ!

 

Hintaan sisältyy bussimatkat ja teatterilippu.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.8.2020. Rajoitettu määrä paikkoja.

Matka toteutuu vähimmäislähtijämäärällä.