Meiltä maailmalle yksilöllisesti!

SOITA 019 2782800

LAITA VIESTI KARIS@MATKAHAUKKA.COM

 

YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Matkustavatko yrityksesi työntekijät säännöllisesti? Haluatko tehdä matkavaraukset helposti ja luotettavasti?

Järjestätkö yrityksessäsi Kick Off –tilaisuuksia? Onko sinulla suunnitteilla henkilöstön kokous, jonka haluaisit olevan hieman erilainen?

Liikematkustuksen ei yrityksessäsi tarvitse olla työtä matkajärjestelyjen osalta, kun annat meidän hoitaa ne puolestasi. Me etsimme sinulle nopeimmat, joustavimmat ja kustannustehokkaimmat vaihtoehdot juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Meillä löytyy kaikkeen ratkaisu. Hoidamme yritysten matka-asiat nopeasti, joustavasti ja ammattitaidolla, riippumatta yrityksen koosta. Meillä on käytössä lentoyhtiöiden sopimushintoja ja kansainvälisten hotellivarausjärjestelmien yli 15 000 hotellin valikoima ympäri maailmaa. Saat meidän kauttamme myös laiva- ja junalippuvaraukset, autonvuokraukset ja viisumit, ravintolavaraukset ym.

Jokaisella yrityksellä on omanlaisensa matkustustarve ja tarjoammekin jokaiselle räätälöidyt ratkaisut ja palvelut riippuen yrityksen tarpeista. Meiltä saat yrityksesi tarpeisiin sopivat kokonaisuudet, ovat ne sitten kokonaisvaltaisia matkahallintoja tai osittaisia omatoimimatkoja.

Etsimme yrityksellesi aina sopivat hinnat ottaen huomioon yrityksen matkustussäännöt ja –käytännöt. Olemme yksityinen matkatoimisto, emmekä ole sitoutuneet yhteenkään yksittäiseen palveluntuottajaan, vaan etsimme aina asiakkaallemme kokonaisuudessaan parhaan vaihtoehdon.

Meillä on selkeä palveluhinnoittelu ja tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa. Meillä ei ole aloituskustannuksia, etkä myöskään ole sidottu ostamaan palveluita vain meiltä.

Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua. Olemme pieni ja joustava matkatoimisto, jossa sinun yrityksesi tiedot ovat ajantasalla.

Vaikka yrityksessäsi matkustettaisiin vain satunnaisesti, olet tervetullut asiakkaaksemme. Meillä kaiken kokoiset yritykset ovat yhtä tärkeitä ja voivat hyödyntää sopimushintojamme.

Teemme sinulle kaikki matkajärjestelyt, hallinnoimme matkustajatietoja ja ehdotamme sinulle sopivia teemoja ja vierailukohteita.

Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen, jotta voimme kertoa lisää palveluistamme! 019 2782800 tai laita viestiä karis@matkahaukka.com